IMG_3146

4 GULL I JUNIOR NM

27.august 2018

Det ble et fantastisk mesterskap for Sandvin`s utøvere under helgens junior NM på Bislett.  

4 jenter var kvalifisert, Nora Kjærnet Dullum, tresteg, Solveig Hernandez Vråle, 400 m, 400 m hekk og tresteg, (begge i U20) Elise Nedberg, høyde og tresteg, og Elise Gravningen, kule og diskos (begge i U23)

Solveig Hernandez Vråle tok gull i alle 3 øvelsene hun deltok i !  Det startet med 400 m hekk, og hun lå litt bak i siste sving. Men på oppløpet er det ingen som slår Solveig. Hun løp inn til seier på tiden 58,78 sek og det var også ny mesterskapsrekord. 

Så var det klart for 400 m og der var hun veldig spent.  Det ble også et knall-løp av Solveig.  Litt bak ut av siste sving, men også her satte hun inn en spurt på oppløpet og kunne juble først over mål. Tiden ble 56,23 sek.  

I jentenes høydekonkurranse ble det veldig spennende. Det var kun 3 jenter igjen etter høyden på 1,66 m. Da ble lista hevet til 1,69 m og da var et kun Elise hoppet på den høyden. De to andre, Elin Dale fra Tjalve og Karen Høystad fra Lillehammer, stod over. Elise klarte høyden på 1,69 m.  Lista ble hevet til 1,72 m og alle tre jentene reiv i både første og andre forsøk.  I tredje forsøk var det kun Elise som hoppet over, og hun kunne juble for gull i høyde.

Elise Gravningen startet med diskos. Hun har ikke kastet diskos på et år, så hun var ganske spent.  Men diskosen gikk langt den, og hun lå en stund på bronseplass. Til slutt ble det 4. plass på Elise med 35,53 m og det var kun 0,5 m bak bronsemedaljen.

I kule var Elise gullfavoritt, men hun sliter litt med teknikken da hun har begynt å rotere.  Lengstestøtet hennes ble 11,26 m og 4. plass.

På mesterskapets siste dag var det tresteg. Nora og Solveig hoppet i U20 og Elise N i U23.  Solveig gjorde det ganske spennende her også. Hun lå på 2 plass før siste omgang, men i siste forsøk hoppet hun 12,56 m og tok gull med ny personlig rekord. Nora var også veldig fornøyd. Hun har vært skadet en stund og er endelig tilbake i trening. Nora hoppet 11,17 m og ble nr 7 i finalen.

I U23 hoppet Elise N 11,48 m, ny pers og hun ble nr 6 i finalen.

GRATULERER TIL DERE ALLE 4 !

<< Tilbake